Go to top

STUDIO

Green-screen –  Productpresentatie – Fotoshoot – Bijeenkomsten

Videopresentaties – Videoclips – Televisieprogramma’s

DE STUDIO

Opnames die u geheel naar eigen hand wilt zetten? Dat kan in onze studio. Multi-inzetbaar als video- of fotostudio, en beschikbaar voor een aantrekkelijke prijs. Er is een green-screen aanwezig met een green-floor. We hebben een visagieruimte waar je ook lekker op de bank kan zitten. Er is een laaddeur voor groot materieel en het heeft een eigen opgang, pantry en toilet. Alles voor een geslaagde studiodag.

MATERIALEN

De studio is voorzien van een gecoate betonvloer. Rondom gordijnrail, green-screen en green-floor met belichting. In het plafond is een lichtgrid aanwezig met 12 dimbare groepen. Diverse ophangpunten zijn mogelijk. Daarnaast is het mogelijk tegen een schappelijke prijs materiaal uit ons magazijn te gebruiken. Dit is o.a. geluid, extra licht, videomonitoren, camera’s, dolly’s, autocue, truss, en nog veel meer.

AFMETINGEN

Lengte 15 meter
Breedte 10 meter
Hoogte 5 meter
Green-screen B 9m H 4m
Green-floor B 10m D 7m
Roldeur B 5m H 4m
Visagie 4 x 5 meter
Parkeren Voldoende gratis

PRIJZEN

Wij gebruiken de studio zelf veel, maar als we hem zelf niet nodig hebben verhuren wij hem voor een aantrekkelijke prijs.

Dag 8 uur €200,-
Dagdeel 4 uur €100,-
Stroom €40,- per dag
Studio-assistent €35,- per uur

Bovenstaande prijzen zijn exclusief btw, en vallen op werkdagen binnen kantooruren. Op aanvraag kunnen wij hiervan afwijken. Fotografen betalen geen stroom.

Cine Media Groep Studio