Go to top

CAMERAREGISTRATIE

Meercameraregistratie – Domes – Bediende camera’s – High Definition – 4K

Bedrijfspresentaties – Optredens – Concerten – Lezingen – Congressen

OVERLEG

Als wij voor u aan de slag gaan is het prettig om uitgebreid kennis te maken met u en het project. Wij komen vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken. Natuurlijk bent u ook bij ons welkom. We kunnen dan samen de mogelijkheden en de ideeën doornemen. Daarna bieden wij u een offerte aan voor de realisatie van het project. Natuurlijk vrijblijvend, het gevoel moet goed zijn om met elkaar samen te werken.

OPBOUW

Voor het opbouwen van de apparatuur nemen we wel even de tijd. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons voorop, daarom zorgen wij er voor dat alles getest is en zorgeloos draait voordat het begint. Wij zorgen er voor dat we zo min mogelijk is het zicht staan, de bezoekers zullen daarom geen hinder van ons ondervinden. Wij lopen met u het geheel nog even door zodat u het met vertrouwen aan ons kan overlaten.

UITVOERING

Nu komt het op professionaliteit aan. De regisseur heeft het nu voor het zeggen. Het team moet goed op elkaar ingespeeld zijn. Wij kennen elkaar door en door. Een half woord is genoeg. Voor de enkel camera-registraties zal die gene die de camera bediend zoveel mogelijk afwisselende beelden schieten. Na de opnames gaan we de montage in. Hier komen we in een aantal stappen tot het eindresultaat. Van begin tot eind heeft u invloed.

OPLEVERING

Nadat het product voor u en voor ons 100% naar tevredenheid is leveren wij op. Tot die tijd willen we dat u als klant alle invloed heeft die nodig is voor een perfect eindresultaat. Wij leveren alle formaten die u nodig heeft voor de verschillende media. Wij hebben daar verstand van. Na de oplevering krijgt u van ons een garantie op het product. Graag vertellen wij u persoonlijk hoe we dat aanpakken.